Sk Hovězí – Sk Lidečko  2 : 1 ( 1 : 1 )

Sestava Sk Lidečko : Petr Plšek – Marek Loucký , Matyáš Faldík ( K ), Pepa Gargulák, Ondra Liška, Honza Mikulášek , Samuel Číž, Mira Machala, David Bližňák, Vojta Masař, Petr Pechál , Šimon Kolínek, Petr Plšek, Petr Baklík

V neděli 17.9.2023 jsme hráli mistrovské utkání na hřišti na Hovězí. Čekal nás kvalitní soupeř, druhý tým průběžné tabulky, což se také potvrdilo. Od začátku se hrál vyrovnaný , bojovný zápas, žádný ze soupeřů nechtěl udělat chybu.

My jsme šli do vedení po střele Honzy, ale domácí se nevzdali a do poločasu vyrovnali.

V druhém poločasu se obraz hry nezměnil, domácí šli do vedení po samostatné akci jejich kapitána, my jsme bohužel naše dvě stoprocentní akce nevyužili a těsně prohráli.

Bohužel jsme měli opět velikou marodku, nehrajeme kompletní a to se na naší hře projevuje. Je potřeba poděkovat při velké marodce Samovi za jeho účast v utkání, ukázal nám , jak se hraje fotbal ve vyšší soutěži, jeho přítomnost na hřišti naši hru zklidnila, ve středu zálohy si skvěle rozuměli s Honzou a to byl základ naší velice pěkné hry.

Ale již první trénink po zápasu ukázal, že Samova přítomnost v zápase na ogaroch nechala nějakou stopu a věřím , že to přeneseme i do dalších zápasů.

Příští zápas hrajeme již v pátek 22.9.2023 od 16.30 hod v Lidečku proti Ústí.
– řekl k utkání trenér žáků Roman Mikulášek